This is fucking awkward

 
Spola till 2.16 och yes där är jag.
Det roligaste av allt var nog att när jag väl hade sagt "sämsta låten ever" så bad dom mig att vara lite positiv och mitt svar var "jag är inte ens ett fan". Dom fick t.om. med det på film så ja...
 
"Frågan man ställer sig då va, är va i helvete gjorde hon på den här Justin Bieber konserten?"
 Jag skulle köpa mat till mina friendos som stog i kön, sådär nu vet ni sanningen :)

Watch and learn

 
Jag personligen är ingen "belieber" eller något sånt, har heller inte gillat han eller hans musik speciellt mycket, men nu i efterhand har jag faktiskt börjat kolla på en massa videos på han på youtube.
Tror jag har börjat göra det pga. att han har varit i Sverige och det är nu när han har åkt som jag faktiskt ångrar att jag inte köpte någon biljett till hans konsert.
Ville inte vara sån just nu, men ifall han aldrig kommer tillbaks till Sverige igen kommer jag nog ångra mig ännu mer att jag inte köpte någon biljett. Vi alla får väl hoppas på det bästa! :D
Och nej återigen, jag är ingen belieber, även om jag skrev det här inlägget.

Omelett

 
Åt nyss världens godaste omelett! Så extremt god och helt perfekt.
Ägg, vispgrädde, salt, peppar, taco/grill-krydda, skinka, tomat, spenat och ost. Varsågod, där har du det jag använde. Omelett är så otroligt lätt också! T.om. jag klarar av det, lol.

Apr. 27, 2013

Firade som sagt min kusin idag! Hon fyllde 16 i onsdags. Hur som helst, har filmat väldigt mycket idag så ska klippa ihop en massa klipp imorgon så får ni se. Har också fotat lite så, trevligt!
Men dagen idag var helt sjuuuuukt rolig i alla fall. Vill tillbaka, lol


Angående allt


sommar

Längtar efter sommaren så sjukt mycket just nu! sommarlov och frihet, ååh så underbart! Hänga med vänner, grilla, vara ute sent, sola, yolo hahahha och massa mera! Den här sommaren kommer bli grym! 
 
 

Oh fuck

Videon var för stor så den kunde inte laddas upp på videofyme. Tänkte lägga upp den på youtube istället men nej. Har glömt lösenordet och mailen så lol. Får väl ladda upp den imorgon eller något.

Redigerar lite

Har filmat en videoblogg idag så sitter och redigerar den nu, vad den handlar om får ni veta lite när den väl är uppe! :)
 
Förövrigt har jag inte gjort så mycket idag. Har ju haft hemstudiedag och det var sån jävla otur för vi hade strömavbrott mellan 8.30 till 13.30 så hade varken internet eller el, så kunde inte plugga heller.
Men nu ska jag redigera klart och sen ladda upp den :)

Inget att blogga om

 Jag har absolut ingenting att blogga om! Allt i mitt huvud handlar om Justin Biever för tillfället haha. 

JB 23/4 & 24/4

Klippte ihop videos från Justin bieber konserter! 23/4 & 24/4.
Som sagt var jag där både Tisdag och Onsdagen, Golden circel på tisdagen och Parket igår! Jag tänkte berätta lite om dom två dagarna, trololo. 
Tisdag: Jag och Julia åkte in till globen 20 över 6, kom dit vid 10 i 7. Vi drog till donken och handlade frukost och gick till kön där vi mötte Maja och Ida. Efter ett tag kom Elin. Vi satt och prata, skrek, skrattade och hade allmänt kul. Efter ett tag somnade vi sked allihopa, very fun. Natalia, Emily och Andrea kom på eftermiddan och gjorde oss sällskap, underbara. Vi hade lite allsång och hade bara allmänt kul. Insläppet var vid 17:30 då vi fick gå in till arenan helt lugnt. Vi satt oss och väntade på förbandet i ca 2 timmar, dom uppträdde i 10 min och sög. Sen fick vi vänta yttiligare 2 timmar på att justin skulle komma. Vid 20 över 9 kom han, såååå underbar! Han såg ut som en docka när han kom ner i hans vingar! ååh. Vi stod först längst fram men jag och Ida flyttade oss längre bak för det var så mycket folk som knuffades osvosv. När det var slut kom julias pappa och hämtade henne och mig! Kvällen var helt underbar och det är ett minne för livet helt klart! 
Onsdag: Jag var hemma från skolan för jag mådde inte så bra, men vid två åkte jag till Tumba och mötte Mathilda. Vi tog oss till globen, handlade donken och gick till kön. När vi satt där började alla helt plötsligt skriva as högt och det kom en kille som lossades att han var justin med massa liv vakter osv, så jävla töntigt. Vi satt där i c 3 timmar innan insläppet var. När vi kom in så hamnade vi på andra raden på kanten, vilket var jätte skönt! När själva konserten började hamnade vi längst fram, grymt! Vi stog med 3 andra tjejer som vi träffade där! Vi stod och sjöng, hoppade, skrev osv, Precis som det ska vara! Denna kväll var också helt underbar och absolut inget jag kommer glömma! ååh vill bara tillbaka!

 
Jag måste faktiskt erkänna att det var mycket bättre på parekt än golden. Och igår (onsdag) så var själva konserten bättre! Han log otroligt mycket, snygg, sjöng avin bra, mycket mera energi än tisdagen. Och plattserna var bättre, på golden var alla otrevliga och puttades osv, men inte på parekt folk var very nice, inget puttande osv! Men båda kvällarna var galna och absolut värda para och tid! Ni som inte gick missade nått helt fantastisk! Jag glömde en sak i videon när han kommer med sina vingar tyvärr, kan lägga upp den sen om det är nån som vill se, haha! 

En applåd för den som orkade läsa allt 


SO i mitt arsle

Hatar SO extremt mycket, tack och hej!


Mot justin!

Sitter i julias säng och vi har precis fixat klart oss! Vi ska gå mot tåget om 30 min för att ställa oss i kö #yolo. Kommer sitta där i ca 12 timmar. 

Med Julia

Sitter hemma hos Julia och vi gör inte så myckeeeet. I morgon ska vi upp piss tidigt för att ställa oss i kö till juuustin bieber. 
 

Jag och Jessica

Tänkte som sagt visa lite bilder jag och Jessica tog idag :)
 
De första bilderna är i väldigt mycket oskärpa men lol whatever.
Imorgon börjar skolan igen och jag är så otaggad som man kan bli. Men den här veckan ska nog bli lite chill ändå.
I SO:n så får man välja bland att göra provet eller göra ett SO.uppdrag. Gör man uppdraget ska man redovisa det muntligt på tisdag och gör man provet gör man det på onsdag.
Vill göra uppdraget men har inte börjat med det än och jag hatar att prata inför folk, lol. Ska nog göra provet ändå.
I don't know. help meeee!

Kvällen igår

Det har ju blivit så sjukt varmt ute! Igår så satte vi upp studsmattan precis innan Jessica kom. När hon väl kom var vi ute ett tag, hoppade lite studsmatta och körde Hannes elscooter. Sen på kvällen så fixade vi dipp och grönsaker och kollade på "The Dictator" och somnade väl runt 12 någon gång :)
 
Det var så roligt, vi tog en massa bilder som jag lägger upp lite senare!
Nu ska jag packa lite för imorgon åker vi till mamma.

Frulle brolle

Tjaba! 

Har precis ätit och kollar nu på OTH. Om ett tag ska jag byta om och dra till gymmet, hurtig osv

Justin Bieber

Som säkert som flesta vet så är Justin Bieber konserterna nästa vecka! Jag ska gå på tisdag & Onsdag och jag har köpt lite stuff till dess. 



Gustaf 2

Idag i skolan hade vi Bild-prov och det gick jättebra! Har precis kommit hem och sitter och kollar på Gustaf 2 och äter mellis. Senare ikväll ska jag på tennis.
Imorgon så ska förresten Jessica komma hit och sova över. Längtar så sjuuuukt! Ska bli jättekul :D


Vilken chillmänniska

 
"Upptäckte" henne idag på någon blogg som jag klickade in på av misstag.

Moderna Museet

Som jag sa igår så skulle alla åttor idag till ett museum. Först visste jag inte vilket men sen fick jag veta att var Moderna Museet. Det var inte alls så tråkigt som jag trodde att det skulle bli.
Först kom vi dit precis när dom öppnade, runt tio, och precis då skulle vi äta lunch. VEM äter lunch vid tio?
 
Sen fick vi hänga av oss alla väskor vi hade och alla jackor, så mötte vi våran "guide".
Vi kollade på konstverk av Hilda af Klint och några andra, vilket var ganska kul.

( Den blåa tavlan är gjord utav någon fransk jävel som ville hitta på en egen blå färg, för massa miljoner pengar )

Sen skulle vi gå vidare till en "workshop" och måla en färg som representerade ett minne. Jag hade ett minne från Thailand 2007. Så jag målade vattnet, lol.
 
Allas målningar tillsammans ↑ min fick vara hjärtat, lolzzz
Här är då min "målning-på-en-träbit" ensam, trololol aloner:
 
Jag har fler bilder på personer också men ifall dom inte vill visas respekterar jag det.
Men det här var några av bilderna i alla fall!

Min dag

Har varit så trött hela dagen och sen vid åtta så blev jag skitpigg. Är fortfarande pigg vilket suger, för jag vill sova. Hur som helst, skoldagen idag var vääääldigt bra. Jag och Felicia fick en liten småcrush på någon dude och jag fick mycket gjort. Imorgon så ska alla åttor till något museum, vilket ska bli jävligt tråkigt. Helt ärligt. Var tvungen att byta tandläkartid pga. det där museumet också.
 
Nu ska jag försöka sova.
Lol, alla mina inlägg slutar typ med godnatt nu för tiden men fuck it. Godnatt!

High School Musical

En sak jag absolut älskar är att sova i en nybäddad säng, lolzzzzzzz.
Men det är så jävla mysigt och jag har på riktigt sett framemot att få sova hela dagen bara för att jag fixade nya lakan, örngott och whatefuckever.
När jag yngre, så var jag really obsessed with High School Musical, no kidding, ask my friends!
Ville ha allt. ALLT!
Så idag när jag skulle byta lakan så hittade jag dom, dvs. mina gamla HSM - lakan.
 
Hah, allas ansikten. Kan förresten typ alla repliker från alla filmer fortfarande, nolife.
 
Har även bytt pyjamas, till världens mysigaste tröja. Det är storlek Large, ( så den är för stor ) och det är en tröja från Lagerhaus, yes du läste rätt. Det är en såndär som man lägger i vatten så den kan vecklas ut, typ. 
Nu ska jag äntligen sova! :D

fjortonde april tvåtusentretton

Vaknade halv elva imorse, och gick upp och åt frukost. Gjorde ingenting, sen åt jag lunch. Ända tills nu passade jag Elliot. Var ute på vår baksida i bara mjukisbyxor och T-shirt. Det är helt sjukt varmt, ( för att vara April alltså )
 
Nu ska jag kolla på någon film och göra ingenting.
Sämsta och tråkigaste inlägget, men vill uppdatera lite.

Min dag

Idag på förmiddagen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Kollade på film och lite sådär.
Vid halv sju skulle vi iväg till en i Hannes hockeylag ( alltså hela hans familj ) och äta middag och det var verkligen så mysigt, haha. Det var jätteroligt och det var så jävla god mat.
 
Kom hem för en halvtimme sen och fick värsta rycket, för jag ville blogga om min dag, najsigt.
Har hunnit fixa mig och sådär så kan bara gå och lägga mig, vilket jag också ska. Godnatt!
Juste! Imorgon kommer Felicia börja blogga igen :D

My day bror

Skoldagen idag var helt okej, Felicia var borta men hade kul med andra människor. Fick även sååååå mycket gjort. Snart klar med hela bilden på bilden, lol, den ska vara klar vecka 17 så jag ligger väl bra till.
Sen så är jag nästan klar med mitt NO-uppdrag som ska vara klart imorgon. Även fast jag vet att jag har gjort rätt är jag skiträdd att jag gjort fel och kommer få F.


Cheerleading

Igår var jag med Yayo & Felicia, därav ingen bloggning för Yayo kom liksom hem från Spanien, daaaah. Igår försov jag mig också så jag sprang inte och kom dessutom försent till skolan, lol.
Idag så hade vi idrott och det var så kul, det var cheerleading. Så jävla kul, men hårt. Alltså ni som klagar på att fotboll är jobbigt ska prova på cheerleading. Så tufft.
 
Efter dagens idrottspass så märkte jag hur stel och hur inte vig jag är. Ska börja stretcha och en massa för att bli vigare, hah misstolk' Vill också börja på cheerleading, så kul ju.
Felicia kommer förresten inte blogga på ett tag!

Oh god

Är helt sjukt trött, men måste packa upp alla saker som jag packat med mig från pappa. Imorgon följer Felicia med mig hem så hinner inte packa upp något då. Hur som helst, lyssnar på musik just nu och kollar igenom Instagram lite.
 
Lite pics from today' direkt importerade från my Instagram.

Ifall jag ska hinna gå och lägga mig i en hyfsad tid så måste jag nog packa upp nu. 
Tänkte gå ut och springa imorgon på morgonen så måste upp vid 6. Ska faktiskt bli sjukt skönt. Har jag tid så bloggar jag innan jag åker till skolan, annars så hörs vi efter.
Ska snart sova så säger godnatt nu. 

Äckligt

Ville prova den nya uppdateringen på appen, enjoy! :)


Vakna med NRJ

Sitter i soffan nu och kollar på "Vakna med NRJ". Det funkar väl. Ska inte bli kul att komma tillbaka till skolan alls. Det här kommer låta så elakt men jag är inte så pepp på att få träffa alla igen.
Hur som helst, ikväll har jag tennis och det ska faktiskt bli kul. Får träffa Rebecca igen också, lol. Hon har varit i Spanien, den jäveln.


Godnatt

Uppdateringen sög idag. Men somsagt så hade jag så mycket att göra idag. Det var ändå sista lovdagen så ville inte sitta och blogga. Imorgon börjar skolan igen och det ser jag verkligen inte framemot. Lol, vem gör? 
 
Tänkte sätta på en film nu så jag kan sova. 
Kort inlägg men ville att alla skulle veta varför jag inte bloggade! :)

Monster Life

Hej och godmorgon! Tänkte gå upp tidigare idag och springa men lol på det. Har faktiskt så mycket saker att göra idag, så att springa står sist på min "att-göra-lista" 
Sitter just nu i mitt rum min lillasyster. Hon spelar Monsters Life på min iPad.
 
Erika har sminkat sig så hon ser brunare ut än mig. Hon är inte brun egentligen, så ni vet.
Idag ska jag städa hela mitt rum. Alltså städa undan allt, dammsuga, torka av allt, och sen på det måste jag packa inför pappa som jag ska till imorgon. Sen börjar skolan imorgon också, fan vad kul

En oväntad vänskap

 
Ikväll kollade min jag & familj på filmen "En oväntad vänskap". Den är baserad på en verklig historia och det skrämmer mig skitmyckeeeeee. Men den var faktiskt bra! Dock så är det en film jag själv bara skulle se en gång, max två. Den får 3½ kenta av 5.
 
 
Men jag rekommenderar den faktiskt! Det är värt att titta på den, sen får man avgöra själv vad man tycker.
Jag ska inte sova nu, godnatt!

Shopping bröder

 
Shorts; Från New Yorker, men köpte dom från en "bloppis" lol.
 
Clinique BB-cream; Från KICKS, kostade fucking 305 kronor, hoppas fanemig att den är värd pengarna.
 
Deo & ögonfransböjare; H&M, lånar alltid min syrras ögonfransböjare så det var på tiden att jag köpte en egen och deo behövde jag.
 
Nagelbandskräm; Från LUSH, har hört så bra om den och vill prova den. Kan skriva om vad jag tycker om den när jag använt den ett tag

Idag

 
Var ju som sagt i stan med Felicia, var jättekul. Köpte ett par shorts från en bloppis som Andrea Hedenstedt hade. Visar dom i nästa inlägg. Efter jag och Felicia hade fikat gick vi till Centralen och väntade på tåget som hon skulle ta. 
 
Samtidigt var min syster och hennes kompis också i stan så jag ringde och kollade vart dom var osv. Orkar ej förklara och ingen kommer orka läsa ändå. 

Tränat

Var ute och gick/joggade i ca 45 min för att komma på andra tankar. Gick 5-10 minuter snabbare än sist, very nice! 

På tisdag ska jag börja gymma eftersom jag skaffade gym kort igår, känns riktigt bra! 

Hemma från stan

I dag kl 12 åkte jag och Andrea in till stan! Vi fikade och pratade massa, lol. Kom nyss hem och bytt om till tränings kläder! 
 
Nu ska jag ut och gå, byyeeeesan

Snabba cash

Jag och Andrea kom precis hem till mig och har hunnit fixa massa gott till ikväll! Vi ska se på snabba cash och hon ska sova hos mig, cozy. 

I morgon ska jag och Andrea vara i stan vid 1 då hon ska köpa ett par shorts, efter det ska vi fika och dra hem! byeee


Musikvideo xP


Hejjjjjj :P

Sitter just nu med Felicia i soffan hemma hos mig. 
Vi kollar på "Johan Falk" fett bra film xP Vi har tråkigt och funderar på att sälja oss. 
Om ni söker på halvt nakna ryssar på blocket så kanske ni hittar oss. Om ni inte gör det kan söka på helnakna eller fråga oss på kik om direktlänk.
 
Filmen blev tråkig så vi stängde av. Hejdå

Hiss & Diss

Tänkte göra lite hiss & diss, så gayigt men tycker det är så funny att jag gör det ändå
 
- Parfymer, trolololol. Vem gillar inte det? Tycker så synd om dom som är allergiska.
- Min kamera, in loooove.
- LOV, finns inte så mycket att förklara, i just love it.
- Videofyme. Vi bytte ju till det och det är helt ärligt så mycket skönare än Youtube. Kan redigera via mobilen och sen publicera den via mobilen. Så sjukt mycket smidigare.
 
- Att trycka på en länk i en blogg så öppnas den i samma flik. Feeeett irriterande.
- Snöööööööööööö, pallar inte längre. Vill ha sommar.
- Påsk, älskar godiset man får men gillar verkligen inte påsken. 
- Ask.fm, typ alla skaffar det och snart känns det som att man kommer fråga vad folk heter på ask istället för kik. Inget hat mot dom som har det, ogillar bara sidan

Emsi

Äntligen är den nya designen uppe. Satte in allt imorse, men har varit med Emma hela dagen så har inte kunnat blogga om det.
Jag och Emma var ute ett tag sen gick vi så pass långt att vi kom närmre hem till min pappa än mamma men hade ingen nyckel, så vi mötte farfar när han skulle hämta Elliot så fick vi nyckel.
Sen så var vi bara hemma där och var med Elliot och spelade candy crush, fett med kul bräää.
 
Förresten Emmas blogg hittar ni häääär
Ska göra lite olika tidsinställda inlägg nu som kommer upp lite när som helst. Får se lite, hejsvejs

Lunch

Åt precis lunch för min söta bror var snäll och delade med sig! innan det var jag ute och gick i 50 min och innan dess pluggade jag massa matte! 

(Min lunch trololol) Nu ska jag fortsätta plugga matte att tag, kraaaaaaamz

Katt - Orre

Sho! Sitter just nu i min säng, igen, och fixar det sista på våran nya design. Den kommer upp imorgon, så håll utkik, typ.
I alla fall, idag har jag förövrigt gjort ingenting. Alltså helt ärligt. Har fixat lite med designen och sen tagit fram pluggsakerna, dock pluggade jag aldrig  hade verkligen ingen ork alls, sen behövde jag hjälp av mamma också. Men hon var inte hemma och sen en massa andra ursäkter...
 
 
Orrig till vänster & Kattig till höger
 

Farsta

Var i Farsta idag med min bror, mys lol. 
 
Jag fick jätte dåliga bilder på jeansen men ska ta bättre i morgon när dom sitter på! 

Frankrike 2012

På påsklovet förra året var jag i Frankrike med mamma, Hannes, Erika, Klara & Millan och det var så sjukt kul.
Vi var där i fyra dagar sammanlagt. Vi gjorde allt möjligt och det var så grymt för igår så kollade jag på en film som heter Monte Carlo, som utspelar sig i Paris i början och jag hade varit där dom spelade in. Kände igen typ alla ställen. Sen utpselar sig LOL där också. Lite småcoolt.
 
 
När jag & Klara stog vid den där fläkten och tog kort så glodde en jävla massa människor och typ "wtf håller dom på med?" Men kul var det, så helt klart värt alla blickar, trolololol

Woooaoaoaoaow vad mycket bilder det blev. Och det finns så mycket fler!
Är så förbannad över att jag inte tog lika mycket bilder i Thailand. 
 

Hej

Vaknade vid åtta idag och gick ut och sprang. Eller jag ställde alarm vid åtta, skulle aldrig vaknat den tiden annars.
Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik, smsar med Felicia och läser lite olika bloggar.
 
 
Idag ska jag försöka plugga lite, för jag kommer knappt hinna med det resten av veckan. 
Imorgon ska jag vara med Emma, fredag sover jag hos Felicia, lördag ska vi träffa Jennie och hennes familj ( vad jag vet i alla fall ) och söndag ska vi på middag. Tufft liv

Gamleby-bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från Gamleby. Hah lite efter.
 
 
Ska inte säga att ja har lite bilder, men Felicia har bättre och mycket fler bilder.
 

Min dag lol

Började med att jag gick upp super tidigt och åkte till sjukhuset för att ta prover, men kunde inte göra det för jag hade tagit min medicin så jag får åka dit i morgon istället. Sen satt jag hemma och slöade tills klockan blev halv 11 då mam körde mig till Maja. Vi satt hemma hos henna och snackade om allt. Efter typ 40 min kom Andrea, vi pratade ännu mer sen gick vi och köpte chips & dricka och hämtade Andrea's kamera och stativ. Vi spelade in frågestuds videon sen satt vi på Majas rum och flummade litt. Vid halv 5 åkte jag till tumba där jag träffade Emma & Elin. Stod och pratade tills min buss kom då jag åkte hem sen har jag bara pluggat sen dess! very good 
 

Lite bilder från i lördags

Var med Maja & Felicia idag, som ni kankse redan har förstått. Vi spelade in frågestundsvideon, och hade allmänt roligt. Har annnars haft jättetråkigt idag. Sen jag gick hem från Maja har jag gjort ingenting. Har haft så boring, som sagt.
 
 
Här är då bilderna som jag ( inte bilden längst ner, den tog Hannes ) tog på promenaden som vi gick när mamma gömde våra påskpresenter. 
Har inga andra bilder just nu. Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
 

Frågestund del 1

 


Ny säng

Hej på er! Förlåt för att jag suger på att blogga, ska bli bättre! 
Idag gick jag i alla fall upp tidigt och åkte till Ikea med familjen, skoj. Köpte en ny säng och lite annat kul. 

INNAN

 
EFTER
 
 
haha man ser typ ingen skillnad på bilderna lol. Den är i alla fall större än den andra och jag är super nöjd och det är jätte skönt med en större säng. Den förra blev det jätte trångt om man var två men inte längre, yeeeah. puzzn

RSS 2.0